Management & Bedrijfsvoering

Management & Bedrijfsvoering

Wil jij leren hoe je een hotel runt of een succesvol evenement van begin tot eind organiseert? Wil jij graag jouw eigen bedrijf of een andere onderneming doen groeien dankzij perfect toegepaste marketingstrategieën of een geoptimaliseerde boekhouding? Volg dan een opleiding die focust op Management & Bedrijfsvoering en ga voor een spetterende toekomst in deze dynamische sector.

Tijdens onze boeiende en praktijkgericht opleidingen leer jij dé managementtechnieken die van jou een succesvol ondernemer maken. Met al die nieuwe kennis en skills leer jij jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt. Zo ben je helemaal klaar voor een blitse carrière in deze sector.

Selecteer uit onze door vakexperts samengestelde groepscursussen, Virtual Classes en thuiscursussen, dé cursus die jouw professionele carrière naar ongekende hoogtes doet stijgen. Zo laat je binnenkort iedere business bloeien met jouw nieuwe management skills.


allSubthemesWithinTheme Management & Bedrijfsvoering

Entrepreneurship

Entrepreneurship

1 homestudy, 2 fgroupcourses

Marketing and sales

Marketing and sales

3 fgroupcourses


beSureOfYourFuture

Iedereen zoekt een job om in uit te blinken. Ben jij klaar om de geheimen van een ambitieus leven te ontdekken? Door je managementtechnieken bij te schaven, bezit je de kennis om een aantrekkelijke functie uit te oefenen. Wij geven je daarnaast alle tools en economische knowhow om een eigen zaak op te richten, zodat jij zelf de basis legt voor een florerende toekomst!

Op de arbeidsmarkt heerst momenteel een ´war on talent´ voor felbegeerde management-profielen die van alle markten thuis zijn. Na je studie wacht je ongetwijfeld een boeiende carrière. Voor jonge ondernemers is het enorm belangrijk dat ze de kennis hebben om goed en vlot van start te gaan. Een certificaat of diploma is de kers op de taart. Afstands- en avondonderwijs maken dat nu makkelijker dan ooit. Waar wacht je nog op? - employerSpeaks

Management & Bedrijfsvoering

trendsCapitalized

Een opleiding in management en bedrijfsvoering is tegenwoordig enorm populair. Dit valt te verklaren omdat deze erg praktijkgericht zijn en de perfecte opstap naar een carrière in de bedrijfswereld. Om te slagen als kersverse ondernemer is het erg handig dat je theoretische kennis bezit die je meteen in de praktijk leert omzetten.

Management & Bedrijfsvoering, hundredPercentOfTheTime

Maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dat heeft grote gevolgen voor de bedrijfsvoering van publieke organisaties. Zo worden onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, betrokken medewerkers en werkgeluk steeds belangrijker. Ook het werken met nieuwe systemen, facilitaire samenwerking, data- en informatiemanagement spelen een steeds belangrijkere rol.

Ik wou altijd al mijn eigen baas zijn. Op mijn eigen benen staan. Mijn cursus bij jullie was de vonk die het vuur in mij definitief heeft aangewakkerd. Ik ben nu mijn eigen baas. Ik sta op mijn eigen benen. En ik ben gelukkiger dan ooit tevoren. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Elk jaar zijn er meer mensen die zich aan het ondernemerschap wagen. We zien dat bij studenten en we horen dat vanuit ons netwerk in de bedrijvenwereld. Tijdens onze boeiende en praktijkgerichte opleidingen leer jij dé managementtechnieken die van jou een succesvol ondernemer maken. Met al die nieuwe kennis en skills bouw je zo verder aan je professionele loopbaan. Op die manier ben je helemaal klaar voor een blitse carrière.

niceToKnowHeader

  • Ondernemerschap verhoogt je geluk. Je gaat je eigen droom achterna en hebt de vrijheid om zelf keuzes te maken.
  • Vlaanderen kent bijna 600.000 ondernemers. Ondernemen zit in ons bloed.
  • Ongeveer 2 op de 3 mensen ziet een eigen bedrijf als een goede carrièrezet.
  • 1 op de 4 ondernemers zegt dat het idee om zelf baas te zijn de grootste motivator was om een onderneming te starten.