swcHeading

swcMainP1 swcMainP2 swcMainP3

Vastgoedstylist Homestaging

swcHomeCourse

swcOnlineLearningViaEcampus

swcStartWhenever

French (BE), Dutch (BE)

Volg de praktijkgerichte cursus Vastgoedstylist (Homestaging) en bouw je carrière uit.
Valorisation immobilière

swcGroupCourse

Liège, Mons swcAndOther 22 swcOtherLocations

swcEarliestStartingDate 02/09/2024

French (BE) , Dutch (BE)

8 campus en Belgique: Bruxelles, Mons, Liège, Namur, LLN, Charleroi, Seraing et Verviers
Valorisation immobilière

Virtualclass

swcVirtualClassroomInEcampus

swcEarliestStartingDate 18/03/2025

French (BE)

Start je nieuwe carrière met de virtual class Valorisation immobilière.

swcQuote1 swcQuote2

Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Thomas Verlinden

companyFaqHeader

Algemeen

Wie zijn we?

Interieuracademie, onderdeel van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW (afgekort CVA), is één van de belangrijkste opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs. De opleidingen worden gegeven door professionele docenten die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen interieur en gerelateerde vakgebieden. Ons doel? Jobgerichtheid. Als je bij ons je diploma behaalt, moet je nadien als werknemer of zelfstandige kunnen starten in de branche.

Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen interieur. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

Voor het volledige aanbod van onze cursussen klik je hier.

Opleidingen

Hoelang duurt een thuisstudie?

Onze studenten doen zo’n drie tot zes maanden over een thuisstudie. Dit gemiddelde is gebaseerd op vier tot zes uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter over jouw opleiding doen.

Inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel:

  • 1. Ga naar het online inschrijfformulier.
  • 2. Vul je gegevens in en selecteer de opleiding die je wilt volgen.
  • 3. Kies een betaalmethode (overschrijving, iDeal, MasterCard of Visa) en rond de inschrijving af.

Wanneer je betaling bij ons binnen is, krijg je binnen een werkdag een bevestiging van je inschrijving en van je betaling.

Examen & Diploma

Hoe plan ik een online examen?

Volg je een thuisstudie? Dan plan je zelf een online examen via de eCampus. Dat doe je door in je persoonlijk profiel de opleiding waarvoor je een examen wil afleggen, te selecteren en vervolgens op ‘examen inplannen’ te klikken. Nadat je een examen hebt vastgelegd, wordt jouw examenaanvraag door ons beoordeeld. De status van je aanvraag volg je via de agenda in je eCampus. Het online examen gaat pas door wanneer de status op ‘bevestigd’ staat.

Indien je een groepsles of virtual class volgt, vindt jouw online examen tijdens de laatste les plaats.

Financieel

Hoe krijg ik een factuur van mijn opleiding?

Je kan een factuur bekomen wanneer je op het moment van inschrijving in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer. Dit wil zeggen dat je al zelfstandige bent op het moment van inschrijving. Wanneer de firma het volledige cursusgeld heeft betaald, wordt er op eenvoudige aanvraag een factuur opgemaakt. Je stuurt dan een mailtje naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je vermeldt daarin je studentennummer, de firmagegevens, je naam en het facturatie-adres. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkweken de factuur opgestuurd krijgt via de post.

Contact opnemen

Hoe kan ik contact opnemen?

Je kan met ons contact opnemen via het contactformulier of via de chatfunctie op deze website.

Vacatures

Kan ik lesgeven aan jullie school? Zijn er andere openstaande vacatures?

Onze school heeft een team van professionele docenten die allemaal actief zijn als ondernemer binnen hun vakgebied. Als docent heb je minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar ervaring in bijberoep. Om les te kunnen geven, moet je beschikken over de nodige pedagogische kwalificaties of reeds ervaring hebben als lesgever. Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, verkiezen we mensen die bij ons een opleiding hebben gevolgd, met voortreffelijke cijfers zijn afgestudeerd, en ook minimaal drie jaar professionele praktijkervaring hebben opgedaan als zelfstandige. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.

Indien je ons team van professionele docenten of medewerkers wil versterken, stuur je eerst je cv en motivatiebrief naar vacatures@centrumvooravondonderwijs.be. Je krijgt een e-mail wanneer je sollicitatie wordt weerhouden. De strenge selectieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek van 2 uurtjes, een testles van 1 uur en een derde selectieronde waarbij je vakkennis en praktijkervaring door andere docenten wordt getoetst. Voor de praktijkvakken breng je tijdens de laatste ronde ook een model mee om bijvoorbeeld een creatieve make-over te maken.

websiteFaqHeader

Algemeen

Waar vind ik de algemene voorwaarden?