over interieuracademie

Toptrainers

Aan de Interieuracademie bieden we onze studenten alle nodige kennis aan om professioneel te starten in de interieursector. Daarbij slaan ervaren interieurexperts de handen dagelijks in elkaar om jouw avontuur zo aangenaam en doeltreffend mogelijk te maken. Elk lid van ons team beschikt over een unieke skillset en vormt op zijn of haar manier een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Maak kennis met onze topdocenten en interne medewerkers!

docenten interieuracademie

Ons docententeam

Al onze docenten zijn professionele interieur- en vastgoedspecialistendie jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied. Ze worden zorgvuldig gescreend en hebben één doel: studenten inspireren.

Onder het motto "al doende leert men", ervaar je via hen de échte praktijk. Zo leren ze jou de kneepjes van het vak en ondervind je meteen hoe het voelt om aan de slag te gaan binnen jouw favoriete sector.

ONZE DOCENTEN

medewerkers interieuracademie

Ons intern team

Samen met de docenten vormen onze interne medewerkers de absolute fundering van de Interieuracademie. Laten we even een kijkje nemen achter de schermen!

De front office-crew bestaat uit een reeks gedreven opleidingsconsulenten die dagelijks paraat staan om jou te helpen met al je vragen. Samen met de copywriters, het grafisch team, het HR-team, het IT-team en de boekhouders, doen zij er alles aan om jou vlotjes te laten navigeren doorheen jouw opleidingstraject. Zo zorgen we ervoor dat jij in no time jouw passie voor interieur vertaalt naar een professionele carrière!

ONS INTERN TEAM

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0