Zee van mogelijkheden

Als gerenommeerde onderwijsinstelling wil de Interieuracademie al haar cursisten op een snelle en praktische manier klaarstomen voor hun carrière. Dat gebeurt via praktijkgerichte opleidingen. Met 99% van de diploma's die je bij ons behaalt, ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt. Omdat we de focus leggen op efficiëntie, bieden we verschillende opleidingsmethoden aan. Concreet heb je de keuze uit: groepslessen, virtual classes of thuisstudies. Zo vind je gegarandeerd de opleiding die het best bij je past! De Interieuracademie behoort tot het Centrum voor Avondonderwijs en organiseert enkel groepslessen en virtual classes. De thusistudies worden georganiseerd door het Centrum voor Afstandsonderwijs.

groepslessen interieuracademie

Groepslessen

Liever samen in de klas met gelijkgestemde zielendan alleen thuis? Dan zijn onze groepslessen iets voor jou! Kiezen voor onze groepslessen is kiezen voor een unieke leeromgeving met leuke klasgenoten en gemotiveerde docenten.

De groepslessen vinden plaats in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Schrijf je snel in, want wie weet organiseren we jouw favoriete opleiding wel bij jou om de hoek!

GROEP

virtual classes

Virtual classes

Zin in een klassikale opleiding zonder je te moeten verplaatsen? Dan zijn onze virtual classes iets voor jou! Met de Virtuele Campus Zoom geven speciaal opgeleide interieurexperts je vanop afstand les. De gratis app is makkelijk te installeren op je PC, tablet of mobiele telefoon. Je volgt les door je in te loggen via je studentenprofiel. Op de Virtuele Campus Zoom communiceer je met je docent en je medestudenten. De lessen zijn dus zéér interactief! Iets voor jou? Schrijf je dan snel in!

VIRTUEEL

thuisstudies interieuracademie

Thuisstudies

Inhoudelijk zijn onze groepslessen en thuisstudies bijna identiek. Ook de diploma’s van de thuisstudies en de groepslessen hebben dezelfde waarde. Het grote verschil? Thuisstudies bieden jou het maximum aan flexibiliteit en comfort. Je studeert waar en wanneer je maar wil, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby’s. Klinkt goed? Schrijf je nu in voor een thuisstudie!

THUIS

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0