teacherLabel

Caroline Laenen

4 / 5
Caroline Laenen, reeds 5 jaar zelfstandig sfeerdecorateur van haar bedrijf In Finé Interiors. Als sfeerdecorateur gaat zij enerzijds bedrijfspanden onderdompelen in de juiste sfeer doormiddel van het verhuren en plaatsen van seizoendecoratie en afwerken met de juiste geur. Anderzijds ondersteunt Caroline vastgoedmakelaars bij de verkoop van panden door het geven van stylingadvies aan de eigenaars-verkopers en verhuurt zij decoratiematerialen om het verkooppand de juiste “touch” te geven.
 
Deze ervaring als ondernemers wil Caroline graag doorgeven aan toekomstig interieurstylisten en vastgoedstylisten. Tijdens de lessen gaat zij naast het theoretische pakket, cursisten ook hun eigenheid als styliste laten ontdekken en hen begeleiden hoe deze eigenheid te tonen in de wereld van het ondernemerschap.
Caroline Laenen, reeds 5 jaar zelfstandig sfeerdecorateur van haar bedrijf In Finé Interiors. Als sfeerdecorateur gaat zij enerzijds bedrijfspanden onderdompelen in de juiste sfeer doormiddel van het verhuren en plaatsen van seizoendecoratie en afwerken met de juiste geur. Anderzijds ond
readMore

Caroline Laenen givesCourses

undefined

Interieurstylist - Basis

Virtual

nextStartingDate 17/04/2023

Opleidingen volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving?

€ 412.00


undefined

Interieurstylist Allround

Virtual

nextStartingDate 17/04/2023

Met de Virtual Classes studeer jij waar je wil!

€ 1064.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Interieurstylist - Basis17/04/202310/07/202318:3021:30Virtual
Interieurstylist Allround17/04/202318/03/202418:3021:30Virtual

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0