Steeds meer mensen kiezen voor verse producten bereid door echte ambachtslui. Kruideniers, marktkramers en traiteurs beleven hoogdagen. Ook slagerijen surfen mee op de trend. Heb jij een liefde voor lekker eten en pure producten? Zoek je een uitdaging in een dynamische en winstgevende sector? Volg dan de thuisstudie Slager.
Tijdens deze opleiding ontdek je alles over verschillende soorten vlees en hun bereiding. Daarnaast leer je werken met de onmisbare machines en materialen. Verder gaat de cursus in op hygiëne, veiligheid en winkelinrichting. Zo bouw jij al snel een gerenommeerde slagerij uit!
Lekker vlees en hemelse charcuterie? Je klanten smullen ervan! Jij staat al gauw bekend als kwaliteitsslager, zowel in je eigen dorp als ver daarbuiten.
Het maakt niet uit hoeveel vlees je snijdt, zolang je verhaal maar sappig is.
cpStartNewCarreer Slager. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Afstandsonderwijs.
De kunst van het (ver)bouwen: vier redenen om een professionele bouw- en renovatiecoördinator in te schakelen
Als traiteur met een specialisatie in fijne vleeswaren zou ik graag meer weten over het beroep van slager en alles wat erbij komt kijken. Daar is een thuisopleiding ideaal voor. Zo kan ik op mijn snelheid studeren zonder mijn zaak uit het oog te verliezen.
Heel tevreden over het boek en over de begeleiding. Voor mij was het de eenvoudigste manier om zelfstandig slager te worden.
Na mijn jarenlange dienst bij een slager, had ik al de praktijkervaring opgedaan. Ik miste enkel nog de juiste papieren om als zelfstandige te beginnen. Met de hulp van de thuiscursus heb ik in 7 maanden het vestigingsattest voor slager behaald. Ondertussen heb ik de slagerij van mij oude werkgever overgenomen.
fCompareCourses
fCompareMax3Courses
-