cpHomeBreadcrumb / Vastgoed /Immocoach Allround

Immocoach Allround

 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 month.plural
 • cpAllroundCourse
 • Centrum voor Afstandsonderwijs
 • cpEducationTypeProfessional
€1095
payInTerms

Immocoach, cpProfessionWithFuture

Wil jij een job in de vastgoedsector? Dan is de thuiscursus Immocoach jouw ticket naar een job. Als immocoach begeleid jij mensen tijdens een belangrijke stap in hun leven. De aankoop van een nieuwe woonst is een aanzienlijke investering. Professionele begeleiding is meer dan welkom.

Via verschillende modules leer je alle aspecten om in deze sector te starten. Ontdek hoe de administratie werkt, hoe je vastgoed aankoopt en verkoopt, welke regelgevingen er bestaan en hoe je gebouwen aankleedt zodat kopers meteen overstag gaan. En niet alleen particulieren! Ook bedrijven kunnen bij jou terecht zodat hun investering maximaal rendeert.

Schrijf je nu in voor deze cursus en bouw aan je professionele toekomst!

Het is niet alleen belangrijk om een huis te kopen, maar ook om de juiste sfeer te creëren die een echt thuis wordt.

onbekend
cpWouldYou
 • jezelf onderdompelen in de wereld van immobiliën, huurcontracten, homestaging en nog zoveel meer
 • klanten professioneel begeleiden in hun zoektocht naar een droomwoning
 • een nieuwe carrière starten in de boomende vastgoedsector
 • alles in huis halen om aan de slag te gaan als professioneel Immocoach
 • studeren waar en wanneer je maar wil, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier
Immocoach Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 month.plural
 • cpAllroundCourse
 • cpEducationTypeProfessional
 • €1095
 • payInTerms
cpProgram Immocoach Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Vastgoedbediende
3-6 month.plural

cpObligatoryChildCapital: Vastgoedbediende

Wil je graag een uitdagende job binnen de vastgoedsector? Dan ben je met deze thuiscursus aan het juiste adres!

Als Administratief Vastgoedbediende ben je de kern van een makelaarskantoor. Zo assisteer je bij de aan- en verkoop, en de huur en verhuur van woningen en appartementen binnen de particuliere woningmarkt. Daarnaast beheer je het klantenbestand en zorg je dat alle communicatie vlot verloopt. Ten slotte stel je doeltreffende advertenties en presentatiebrochures op. Elke dag iets anders!

Na de cursus ben je direct inzetbaar als professioneel administratief vastgoedbediende!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Vastgoedcoach
3-6 month.plural

cpObligatoryChildCapital: Vastgoedcoach

Vastgoed kopen of huren vraagt om een grote investering. Ben jij gefascineerd door de immowereld en wil je graag kopers en huurders helpen bij het maken van de juiste keuze? Zoek jij graag naar de perfecte match tussen huis en klant? Dan is deze thuisopleiding exact wat je zoekt!

Tijdens deze praktijkgerichte cursus ontdek je hoe je panden beoordeelt en toetst aan de eisen van de klant. Jij weet telkens weer een droomstulpje te vinden! Je leert ook alles over prijzen en juridische bepalingen. Tijdens de aan- of verkoop van een huis bezorg jij klanten professioneel, onafhankelijk advies. Jouw expertise stelt gerust! Zo maak jij het verschil!

Vastgoedcoach is in België een nieuw beroep. Er ligt een markt vol opportuniteiten voor je open!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Vastgoedinkoper
3-6 month.plural

cpObligatoryChildCapital: Vastgoedinkoper

Vastgoed is de meest duurzame investering. Zeker als je weet waar de opportuniteiten liggen. De thuisopleiding Vastgoedinkoper leert je om die kansen te spotten en te verzilveren!

Het opknappen en doorverkopen van oude panden levert grof geld op. Deze cursus leert je waar je op moet letten bij de aankoop en de renovatie van een pand. Je leert meer over de nodige administratie, het vereiste budget en de juiste prijszetting. Als geen ander herken jij buitenkansjes. Jij ziet verkooppotentieel en tovert een saai pand om in aantrekkelijk vastgoed. Een vervallen boerderij wordt een mooi gerestaureerde hoeve. Een verlaten magazijn wordt een moderne, opgeknapte loft. Dat trekt klanten aan! Of je nu zelfstandig werkt of voor een makelaar: winst verzekerd!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Schatter
3-6 month.plural

cpObligatoryChildCapital: Schatter

Panden opkopen en met winst doorverkopen is onmogelijk zonder een goede prijszetting. De immosector is dan ook voortdurend op zoek naar nauwkeurige schatters. Ook particulieren vragen vaak om prijsadvies bij de aankoop van een woning of een bouwgrond. Wil jij op die vraag inspelen? Ben jij goed met cijfers en heb je commercieel inzicht? Volg dan de thuiscursus Schatter!

Tijdens deze cursus maak je kennis met diverse schatmethoden. Je leert alles over factoren als ligging, indeling en staat van de woning. Daarnaast leer je ook situatieplannen en plaatsbeschrijvingen opstellen. Na je opleiding herken je buitenkansjes in een oogopslag. Jij vindt altijd een woonst op maat tegen de juiste prijs. Niet verwonderlijk dat jouw expertise al gauw enorm in trek is!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Vastgoedstylist (Homestaging)
3-6 month.plural

cpObligatoryChildCapital: Vastgoedstylist (Homestaging)

Homestaging, of vastgoedstyling, is dé trend in de immosector. Met deze hippe marketingtechniek verkoop je woningen in een handomdraai, en dat tegen de beste marktprijs! Beter dan wie ook match jij het interieur van een pand aan potentiële kopers. Zo maak je in de vastgoedbranche snel naam als topstylist.

Onderzoek toont aan dat mooi ingerichte panden sneller verkopen dan lege woningen. Jouw expertise helpt verkopers en makelaars: voor hen ben je onmisbaar!

Laat je creativiteit de vrije loop! Ontdek hoe je een volledig gebouw in geen tijd opknapt én uniek inricht. Je maakt kennis met allerlei stijlen, kleuren en technieken. Zo zet je sterke punten in de verf en werk je aandachtspunten weg. Verkoopsucces gegarandeerd!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Allround Immocoach thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Je stelt huur- en verkoopcontracten op van A tot Z én verwerkt ze alsof het je tweede natuur is.
 • Je overtuigt klanten in een handomdraai en sluit deal na deal.
 • Homestaging en vastgoedstyling? Jij zet de sterke punten van een woning in de verf.
 • Jij kent alle juridische en financiële aspecten van de vastgoedmarkt.
 • Je schat de waarde van appartementen, woning en handelspanden altijd correct in.
Allround Immocoach thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig vastgoedcoach
 • Medewerker in een vastgoedkantoor
 • Immospecialist

cpPracticalInfo

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! Wanneer je het volledige lesgeld in één keer betaalt, staan alle digitale cursussen binnen de minuut op jouw profielpagina en de papieren versies gaan onmiddellijk op de post. Wanneer je in schijven betaalt, sturen we de cursussen stelselmatig door. Tijdens deze thuiscursus ontdek je eerst alle adminstratieve kennis om dan verder te gaan met de effectie verkoop en aankoop van vastgoed en hoe je deze het best aanpakt. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je dit alles bovendien waar en wanneer je wilt. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een gepassioneerd topdocent via een online platform, dus je staat er niet alleen voor! Als je er klaar voor bent, leg je examen af op één van onze examenlocaties en als je slaagt, ontvang je het diploma!

cpFinancialInfo

Je betaalt voor je opleiding Immocoach Allround een bedrag van 1095.00 euro. Een slimme investering voor een carrière in de vastgoedsector. Hiervoor krijg je een praktijkgericht cursusboek met tal van voorbeelden en oefeningen, één jaar professionele online begeleiding van een ervaren docent, levenslange toegang tot het online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan als immocoach!

Immocoach Allround
 • Diploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 month.plural
 • cpAllroundCourse
 • €1095
 • payInTerms

cpStartNewCarreer Immocoach Allround. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Afstandsonderwijs.

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€270cpOnSubscribe
€228.15 partPayStep
€228.15 partPayStep
€228.15 partPayStep
€228.15 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Immocoach Allround

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Wendi L
Wendi L

Zeer aangename cursus om te lezen en te studeren. Het wekt de zin op om nog onderdelen te proberen. Heel goede ervaring.

Olga
Olga

Bedankt aan de docent voor de vele professionele tips en de boeiende lessen.

TANITA
TANITA

Ik ben heel dankbaar voor het opleidingstraject en de goede begeleiding van mijn docent.

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0